Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/30/1009530/sportmontex.com/public_html/web/system/database/mysql.php on line 6  Sport-Montex - Sportska oprema za sve borilačke veštine
Sport Montex - Ostanite u formi
Moja korpa
Naši proizvodi
  • Kimona
  • Amblemi
  • Kung fu odela
  • Rekviziti
  • Nindza odela
  • Pojasevi
O našim proizvodima
Vezeni i štampani detalji
Vezeni i štampani detalji na raznim proizvodima na osnovu kojih se prepoznaju zaljubljenici karate veštine.
Kimono
Sportski Bushido "IPPON" i "SENSEI" karate kimona dizajnom verno prate tradicionalne forme japanske samurajske odeće, ali i savremeni trend odevanja karate borca.
Pregledajte naš web katalog
Image
Kimono
Kimona se izrađuju po istim kriterijumima: da budu dovoljno prostrana, jaka i da traju godinama kako za trenin tako i za borbe.
Image
Rekviziti
Veliki izbor rekvizita za sve borilačke sportove kao što su rukavice, podlaktice, podkolenice, štitnici, suspenzori, zubni štitnicinančake, sablje...
Image
Pojasevi
U vlastitoj kompjuterski tačnoj automatskoj vezionici, prvoklasno u kvalitetu i obradi, sa originalnim azijatskim slovima, za sve vrste borilačkih sportova.
Vesti
01
Maj
NOVO! Pokrenuli smo web sajt na kome možete pregledati kompletan proizvodni i prodajni asortiman i po želji poručiti preko naše OnLine prodavnice artikle iz ponude.
20
Apr
Uskoro, na našem WEB OnLine Shopu možete pregledati i poručiti artikal iz naše ponude. Trudićemo se da asortiman u što skorijem vremenskom periodu bude kompletiran. Želimo Vam prijatan boravak na našim WEB stranicama.
Akcije
Najnovije: